Personal Coach Ouder & Kind

Vanuit diepe liefde wil jij als ouder je kind gezond en gelukkig zien. Dat is niet altijd het geval en drijft soms tot wanhoop, frustratie, verdriet of woede over de situatie. Kinderen zetten zich net zo intens en actief in voor jou levensgeluk, als wij voor hun. Via gedrag, spel, ontwikkeling of klachten reageert jouw kind heel duidelijk en puur op wat er in jou leven ontwikkelt mag worden. Door die reactie op een juiste manier te leren beantwoorden bied jij een oplossing voor het probleem van je kind. Doordat je vaak zo geraakt word als ouder door de uiting van het kind, kan je soms even de weg kwijt zijn hoe hiermee om te gaan.

Door de boodschap liefdevol te vertalen vanuit je kind naar jou als ouder, word er een manier gevonden zodat jij er verder mee kan. Het bijzondere gevolg van dit proces is prachtig in hoe jij als ouder samen met je kind wonderlijke stappen kan zetten in jullie eigen unieke ontwikkeling. Met behulp van de feedback van jou onbevangen kind bevrijdt jij je zelf en als gevolg daarvan ook je kind. Zo creëer jij een omgeving waarin ieder gezinslid welzijn en verbinding ervaart en op zijn/haar unieke wijze tot zijn recht komt en respectvol met elkaar omgaat. Dat is een groot verlangen en het mooie is dat het gewoon begint bij jou en je kind.

Ik maak jou ervan bewust dat jouw kind uitdrukking geeft aan hoe het met jou als ouder gaat.
Jouw kind laat nauwkeurig weten wat er nodig is om volledig tot ontplooiing te komen. De uitingen van jouw kind draagt levenslessen voor jou als ouder in zich die jij tot je mag nemen. Je gaat de levenslessen ervaren, herkennen en in je leven integreren zodat jij er de positieve resultaten van ondervind voor jezelf, jouw kind en anderen in jouw omgeving. Jouw kind legt een directe link naar jouw hart en geeft concrete antwoorden op levensvragen als: wie ben ik echt? Wat voel ik niet meer? Vanuit welke overtuigingen leef ik, ben ik opgevoed en voed ik op? Leer ik mijn kind iets af of leert het mij iets aan?
Je geeft zo een krachtige positieve impuls aan jou zelf als liefdevolle en evenwichtige opvoeder en dat is precies waar jouw kind het om te doen is.

Herken je thema's als

 • Slecht eten, slapen, groeien
 • Boosheid, agressie
 • Angsten
 • Zindelijkheidsproblemen
 • Schoolproblemen
 • Onzekerheid
 • Prikkelgevoelig/overgevoelig
 • Vermoeidheid
 • Allergie, ontstekingen, eczeem
 • Verkoudheden, koorts, hoofdpijn
 • Grenzen en afspraken

Kinderen maken hun boodschap ook duidelijk d.m.v. ADHD, Dyslexie, Pesten, Overgevoelig zijn en allerlei andere ‘stempels’ die worden gegeven.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem  met me op om een afspraak te maken. 

Ik help je vanuit eigen ervaring graag bij

♥ Verkrijgen van inzicht in dat jou kind uitdrukking geeft aan hoe het met jou als ouder gaat.
Met als resultaat dat jij je eigen levenslessen tot je neemt.

♥ Ontwikkelen en groei van onbewuste niet geleefde en geliefde delen van jezelf.
Met als resultaat dat je de reactie van je kind op een liefdevolle en toch duidelijke manier kan beantwoorden.

♥ Angst, onzekerheid, boosheid, verdriet, machteloosheid aanvaarden.
Met als resultaat dat jij je als liefdevolle en evenwichtige ouder ontwikkelt en hierin ook jouw kind meegroeit en geneest, veelal zonder verdere behandeling van het kind zelf.