Miranda Braunius

Voor mij, Miranda Braunius, is het vertellen van verhalen, het delen en ontvangen van ervaringen en waarheden als bodem voor persoonlijke groei. Mijn missie is jou te inspireren vanuit het hart te leven zodat jij jouw eigen verhaal gaat vertellen en geloof hebt in jezelf!

Mijn overtuiging is mijn kracht. Met mijn passie en inspiratie vanuit respect en liefde creëer ik vertrouwen waardoor jij mag Zijn en kunt groeien.
In mijn werkrugzak zitten jaren ervaringen binnen diverse organisaties waarin ik veel te doen heb gehad met reorganisaties en verandermanagement. Als lid van het MT heb ik een goede helikopterview over de organisatieprocessen. Het vertrekpunt is voor mij altijd het Kapitaal van de mensen.
Mijn uitgangspunt is een veilige omgeving te creëren waarin mensen door verbinding het beste uit zichzelf en elkaar weten te halen.

In mijn privérugzak zitten jaren ervaringen om mijn eigen obstakels, muren en patronen te slechten. Met als resultaat een andere mindset met meer zelfvertrouwen, onafhankelijkheid, positieve energie, betere weerstand en een gezonde balans en kalmte tussen hoofd, hart en lichaam. Vanuit deze balans volg ik mijn innerlijke kompas en ben ik gestart met een eigen praktijk voor natuurlijk leiderschap.

Werkwijze

Mijn vertrekpunt is dat ik eerst start met een traject kindertolken. Kinderen zetten zich namelijk altijd intens en actief in voor jouw levensgeluk. Wanneer jij leert jouw kind als richtingaanwijzer, gids en liefdevolle begeleider te zien ontwikkel jij tot een krachtig en evenwichtig persoon. D.m.v. een sessie kindertolken, welke bestaat uit drie afspraken vertaal ik wat er in jou leven zich ontwikkelt mag worden. Vervolgens gaan we kijken waar je staat en wat jou behoefte en verlangens zijn en starten we een traject wat hierop verder zal worden afgestemd. De motor achter dit alles zijn mijn eigen kinderen. Keer op keer heb ik door het kindertolken geleerd naar mijn eigen innerlijke stem te luisteren. Door telkens met ze in verbinding te zijn, zijn zij mijn liefdevolle gidsen en richtingaanwijzers.
De drie afspraken:
1ste gesprek is de intake waar jij verteld over jouw kind en het stuk wat jou zo raakt, wat de problemen zijn en waar jij je zorgen over maakt.
2de gesprek is een gesprek waar het gaat over jou. Over de boodschap die jouw kind middels zijn gedrag spiegelt. Deze is vertaald en wordt teruggegeven in dit gesprek.
3de gesprek is het follow-up gesprek en bespreken we wat er is veranderd, hoe het met je kind gaat en wat er voor jou nodig is om aan dit proces te werken.

Wil je meer weten over mij, bekijk dan mijn LinkedIn profiel. Hier zie je mijn ervaringen en opleidingen die ik omzet in een werkwijze die bij jou past.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem  met me op om een afspraak te maken. 

In Utero is voor mij een ode aan mijn kinderen, een vermogen om lief te hebben en het nieuwe leven te koesteren. Het ontwikkelen van dat vermogen begint in de baarmoeder, in de relatie tussen de moeder en haar kind. Een spanningsveld tussen de prilste behoeften van het ongeboren kind, de behoeften van de moeder en de vaak stressvolle omgeving waarin wij moeders leven. In deze film wordt dit treffend verbeeld en nodigt het uit tot bewustwording en tot het in verbinding komen door het dialoog aan te gaan met je kind.

 

In Utero

Geregistreerd bij: