Personal Coach Ondernemers

Voor mij gaat ondernemen over iets creëren dat groter is dan jijzelf. Dat afhankelijk is van andere mensen en andere factoren. Waarin kwetsbaarheid en onzekerheid een gewoonte is.

Het leuke aan ondernemen vind ik dat niemand vertelt hoe het moet… en dat is meteen ook het lastigste wat mij betreft. Ik geloof erin dat iedereen kan ondernemen, mits je het aandurft naar jezelf te kijken. En als je durft te kijken, kun je beter worden. Wij beschikken over een enorm potentieel aan mogelijkheden en kwaliteiten. Ook in het ondernemen zijn er soms periodes dat je het even niet meer weet. Dat het even niet zo loopt als je wil.

Onderneem jij als doel of als middel om uitdrukking te geven van ‘Zijn wie je bent’. Een middel dat gewoon soms even aandacht en een nieuwe impuls nodig heeft. Vanuit jouw verlangen, de kwaliteiten, vaardigheden en passie die jij te bieden hebt. Het gaat er veel meer om dat JIJ het bent. Dus niet of je nu een baan hebt, ZZP-er bent of ondernemer, dat is niet zo relevant. Het lijkt een zekerheid te zijn die je houvast biedt. Maar dat is het op de lange termijn niet.

Voor mij zijn ondernemers persoonlijkheden die willen groeien in hun authenticiteit en eigenaarschap. Ik help om hun doelen vanuit hun Zijn te bereiken. Ik adviseer vooral door te zeggen waar het om gaat en te doen wat nodig is om daar te komen. Door zelf ook authentiek te zijn en mijn werk-, markt-, en privé ervaringen in te brengen.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem  met me op om een afspraak te maken. 

Ik help je vanuit eigen ervaring graag bij

♥ Wat doe je nu eigenlijk?
Vertel mij je verhaal en ik ga kijken of ik jou erin herken.

♥ Geloof je er zelf in?
Voel je dit écht! Ik geef jou input om daar zelf het volste vertrouwen in te hebben.

♥ Heb je een duidelijk geformuleerd doel?
Is deze SMART of FUZZY geformuleerd. We zetten samen de stip op de horizon.

♥ Durf je er écht voor te kiezen?
Zoek je nog een escape, kom jij uit je comfortzone? We gaan samen onderzoeken of dit ook van jou nog op toepassing is.

♥ Je denkt dat je het allemaal alleen moet doen?
Wat mag jij van jezelf verwachten? Samenwerking en verbinding acht ik noodzakelijk om tot ontplooiing te komen. Elkaars krachten zien en waarderen, elkaar inspireren en helpen.

Blokkade overwinnen

Dingen die werken, lukken of gaan zoals je wilt, leveren enorme hoeveelheden energie op! Soms zit het echter tegen. Dan kun je bij mij terecht om jouw positieve eigenschappen weer effectief in te zetten.

Inzicht creëren

Waarom ben je ook alweer gaan ondernemen en waar wil je graag naar toe? In het ondernemen lijkt het soms alsof je bedrijf je doel is. Maar het begon ooit als middel om een doel te bereiken. We onderzoeken of je doel nog steeds hetzelfde is. En of de manier om daar te komen nog steeds voor jou de beste is. Dit inzicht in jezelf geeft je de energie om zaken te verbeteren voor jezelf.

Impuls geven

Handig al die goede tips van een coach. En dan sta je er weer alleen voor. Ik kan een tijdje meelopen om je waar nodig te helpen. Door de juiste impuls te geven aan jou of je bedrijf.

Mijn uitgangspunt is: durf dingen te proberen en gewoon te doen om te ontdekken wat goed werkt voor jou. Speel ermee! Juist dat is niet altijd gemakkelijk en daar help ik dan ook graag mee!